Gastenboek

An 14 juni 2018 at 09:43 Reply

bestelling

Hallo Ellen,
Ik plaatste gisteren een bestelling en deed deze morgen de betaling. Ik zie ernaar uit om de parels te ontvangen, daar ik elk jaar voor de juffen van mijn kinderen een ketting maak ter bedanking voor het voorbije schooljaar. Ik hoop dat ik de kralen snel krijg, het is nogal dringend, daar ik er wil aan beginnen, om die uiteraard op het einde van het schooljaar cadeau te doen.
Met vriendelijke groeten An
Jolanda 3 juni 2018 at 22:22 Reply

Dank je wel!

Hoi Ellen, gisteren mijn pakketje ontvangen en alles was weer perfect in orde! Nog bedankt voor de gratis kralen en tot de volgende bestelling!
Hartelijke groeten, Jolanda
Janneke Hoekstra 21 maart 2018 at 15:37 Reply

Flower cups

Dag Henk en Diana,
Wat zijn jullie toch geweldig snel met leveren en altijd een lieve attentie. Ik ben heel blij met de turquoise flower cups en ga meteen nog meer bestellen. Ik ben meteen begonnen met een ketting!!
Jolanda 8 maart 2018 at 20:40 Reply

Dank je wel!!

Hallo Henk en Diana,
De bestelling is vandaag ontvangen en zoals altijd weer perfect in orde! Prachtige kralen en snelle bezorging en en een gratis attentie! Dank je wel
Marjory Guiran 18 februari 2018 at 18:39 Reply

Hallo Henk en Diana

Hallo ik ben nog aan het verwerken van mijn vorige bestelling, die zeer snel binnen was en dankje Diana en Henk voor mijn extraatje omdat ik mijn korting had vergeten. Ik stuur zodra het af is een foto hoor, zoals beloofd. Vriendelijke groet van Marjory
Nel Bruser 14 februari 2018 at 16:43 Reply

Bestelling

Vandaag mijn bestelling ontvangen, snel, zoals altijd! Bedankt!
Inge 4 februari 2018 at 17:54 Reply

kralen neon

Beste Henk en Diana.

Jullie hebben geweldige facet kralen.En veel leuke kleuren.ga zo door.Ik heb net wee wat besteld.Ik zou ook leuk vinden als er meer van die Milky opal facet kralen komen in neon kleuren.
Helmi 17 januari 2018 at 17:59 Reply

Pinch beads

Dankjewel! Ik ben zo super blij met de prachtige pinch beads, maandagavond besteld en nu al in huis.....en wat zijn ze prachtig! Hartelijk dank voor uw moeite, en ik ga in de toekomst zeker weer shoppen bij Czech Glaskralen.
Lieve groet van Helmi
Bianca 13 januari 2018 at 14:16 Reply

Geweldig!

Zojuist vond ik op de mat mijn bestelling. Wat een feest was dat weer om alles uit te pakken en te bewonderen. Wat een supermooie kralen, stuk voor stuk kleine schatten op zich. Kan ik mijn creativiteit heerlijk zijn gang laten gaan. Bedankt voor het bijgesloten cadeautje, ook weer heel mooi. Henk en Diana, bedankt dat ik ondanks jullie griep toch het pakket zo snel in huis had!
Groetjes Bianca
Martine 12 januari 2018 at 07:16 Reply

Kralen

Dank voor het snel toesturen van de kralen en het cadeautje. De kralen zijn echt prachtig. Van het weekend ga ik er mee aan de gang; heerlijk.

Groet, Martine