Gastenboek

Janneke Hoekstra 21 maart 2018 at 15:37 Reply

Flower cups

Dag Henk en Diana,
Wat zijn jullie toch geweldig snel met leveren en altijd een lieve attentie. Ik ben heel blij met de turquoise flower cups en ga meteen nog meer bestellen. Ik ben meteen begonnen met een ketting!!
Jolanda 8 maart 2018 at 20:40 Reply

Dank je wel!!

Hallo Henk en Diana,
De bestelling is vandaag ontvangen en zoals altijd weer perfect in orde! Prachtige kralen en snelle bezorging en en een gratis attentie! Dank je wel
Marjory Guiran 18 februari 2018 at 18:39 Reply

Hallo Henk en Diana

Hallo ik ben nog aan het verwerken van mijn vorige bestelling, die zeer snel binnen was en dankje Diana en Henk voor mijn extraatje omdat ik mijn korting had vergeten. Ik stuur zodra het af is een foto hoor, zoals beloofd. Vriendelijke groet van Marjory
Nel Bruser 14 februari 2018 at 16:43 Reply

Bestelling

Vandaag mijn bestelling ontvangen, snel, zoals altijd! Bedankt!
Inge 4 februari 2018 at 17:54 Reply

kralen neon

Beste Henk en Diana.

Jullie hebben geweldige facet kralen.En veel leuke kleuren.ga zo door.Ik heb net wee wat besteld.Ik zou ook leuk vinden als er meer van die Milky opal facet kralen komen in neon kleuren.
Helmi 17 januari 2018 at 17:59 Reply

Pinch beads

Dankjewel! Ik ben zo super blij met de prachtige pinch beads, maandagavond besteld en nu al in huis.....en wat zijn ze prachtig! Hartelijk dank voor uw moeite, en ik ga in de toekomst zeker weer shoppen bij Czech Glaskralen.
Lieve groet van Helmi
Bianca 13 januari 2018 at 14:16 Reply

Geweldig!

Zojuist vond ik op de mat mijn bestelling. Wat een feest was dat weer om alles uit te pakken en te bewonderen. Wat een supermooie kralen, stuk voor stuk kleine schatten op zich. Kan ik mijn creativiteit heerlijk zijn gang laten gaan. Bedankt voor het bijgesloten cadeautje, ook weer heel mooi. Henk en Diana, bedankt dat ik ondanks jullie griep toch het pakket zo snel in huis had!
Groetjes Bianca
Martine 12 januari 2018 at 07:16 Reply

Kralen

Dank voor het snel toesturen van de kralen en het cadeautje. De kralen zijn echt prachtig. Van het weekend ga ik er mee aan de gang; heerlijk.

Groet, Martine
Christa van Dijk 11 januari 2018 at 21:40 Reply

Oude bestellingen

Hallo Henk en Diana, na ongeveer anderhalf jaar weer volop bezig met mijn hobby. Alle kralen worden weer mooi in een prachtig opbergsysteem veilig gesteld! Ik had ze allemaal in zakjes zitten en op sommige had ik geen etiket gedaan. Nu eindelijk weer op jullie site gekeken en tot mijn grote vreugde alle oude bestellingen gevonden! Zo kan ik alles toch nog weer terugvinden, fijn dat alles er nog in staat! Bedankt en groeten, Christa van Dijk
Anna Johanna Kootje 10 december 2017 at 12:22 Reply

Tsjechische glaskralen

Hallo Diana en Henk,

Prachtig al die mooie glaskralen en de foto's geven de kleuren duidelijk weer. De kralenkapjes zijn ook van mooie kwaliteit!
Bedankt vooor het kadootje! Toevallig ook een favoriet van mij! Bestellig zeer snel in huis en goed ingepakt! Top!!
Groetjes, Anna
Diana Weideman 12 januari 2018 at 12:43 Reply
Hoi Anna,
Wat fijn dat je tevreden bent!!
We streven altijd naar tevreden klanten en doen ons best om goede foto's te maken van de kralen.