Verzenden

Verzenden

Verzending Nederland:

Brievenbuspost 0-19 gr 1,30 20-49 gr 2,45 50-99 gr 3,62 100 gr + 4,96

Artikelen die niet door de brievenbus kunnen worden als pakketpost verstuurd. Kosten hiervan zijn €7,75.

Boven een bestelbedrag van €40,00 is de verzending gratis.

Verzending buitenland

Tarieven voor België en Duitsland:

Wij hanteren een vast tarief van €11,19. Hiervoor is je pakje verzekerd en moet je tekenen voor ontvangst. Zo is je pakje het meest beschermd. Het is helaas niet meer mogelijk om bij kleine bestellingen ervoor te kiezen om via het postnl-tarief te laten verzenden.

Bij een bestelling van meer dan € 40,= hoeft u in Nederland geen verzend – en verpakkingskosten te betalen. Voor bestellingen vanaf € 70,00 naar België en Duitsland tot 2 kilo zijn de verzendkosten € 5,00 Bij een bestelling van meer dan 2 kilo naar België en Duitsland zijn de verzendkosten € 10,00

Neem voor verzendkosten naar overige landen contact met ons op.

Alle verzendkosten zijn de werkelijke kosten van verzending. Zo weet je zeker dat je niet teveel betaalt omdat de kosten voor verzending niet in de artikelprijs zit ‘verstopt’.

Retouren

Mocht je onverhoopt niet tevreden zijn met je producten dan heb je het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten teruggestort. Dit geldt uiteraard alleen als je de gehele zending retourneert. Bij een deelretour blijven de verzendkosten voor jouw rekening. De kosten voor retour van jouw huis naar de webwinkel zijn wel voor eigen rekening en risico.

Je moet ervoor zorgen dat de producten ook daadwerkelijk aankomen. Afgeven kan, in overleg. Als je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en voor zover mogelijk – in de originele staat en verpakking geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via czechglaskralen@gmail.com

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Garantie: Als je beschadigde of verkeerde producten geleverd hebt gekregen zijn de kosten van retourneren uiteraard voor onze rekening. Je moet beschadigde of verkeerd geleverde artikelen binnen 3 werkdagen via czechglaskralen@gmail.com aan ons melden.